Mississippi

View listings

mississippi.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Mississippi

Fastighet till salu i Mississippi

Den gränsar till norr med Tennessee, i öster med Alabama, i söder med Louisiana och Mexikanska golfen och i väst med Arkansas och Louisiana.

Mississippi är en federerad stat i Amerikas förenta stater. Dess huvudstad och mest folklorösa stad är Jackson.

Tänker du att sälja ditt hus i Mississippi 2018? Eller letar du efter fastigheter till salu i Mississippi? Senaste data visar att fastighetsmarknaden går bra för både köpare och säljare i år.

Mississippi fastighetsmarknaden verkar gå bra, det största problemet verkar vara en brist på hem tillgängliga. Det här är bra nyheter för säljare som har fastigheter till salu i Mississippi, eftersom konkurrensen mellan köpare kan bidra till att öka det slutliga försäljningspriset. Här är några förutsägelser om vad du kan förvänta dig från Mississippi fastighetsmarknaden i år.

En gemensam trend över hela landet på fastighetsmarknaden innebär ett växande antal köpare och en minskning av säljare som har fastigheter till salu i Mississippi.

 Under fjärde kvartalet rankades mer än hälften av alla bostäder som säljs på Mississippi fastighetsmarknaden i den övre tredjedel av husvärdena. Medan det förväntas att erbjudandet gradvis ökar och tillåter rimliga priser över hela marknaden vid årets slut kommer det totala antalet fastigheter till salu i Mississippi för 2018 att vara ännu lägre när det gäller den totala efterfrågan.
Huspriserna i Mississippi förväntas stiga upp till 2,8% år 2018. Detta är en minskning från den nuvarande tillväxten på 6,9%, men ligger fortfarande långt över den vanliga tillväxten på nästan 3%.

 Fastighetsexperter tror att fastighetsmarknaden kommer att se en tillväxt på närmare 3,2%. Men det här är dåliga nyheter för ägare som vill sälja sin egendom till salu i Mississippi för högsta möjliga belopp.
Om du funderar på att sälja din fastighet i Mississippi och du vill utnyttja den nuvarande försäljningsmarknaden, skulle det vara i ditt intresse att sälja nu innan efterfrågan börjar falla.
Den nya skattelagstiftningen kan påverka Mississippis fastighetsmarknad negativt, särskilt på vissa områden.
Dessa fastighetsmarknader kommer att se en nedgång i hemuppskattning som många köpare börjar ogillar sina lokala marknader.
Värdet för hus i staten har minskat till -1,3% under det senaste året men förutspår att värdena på husen kommer att öka upp till 2,8% till 2019.
Statistiken om hälsotillståndet på Mississippis fastighetsmarknad visar att marknaden för närvarande är instabil med en poäng på 4,0 av 10, baserat på statistiken från februari 2018.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 28914

Försäljning Övrigt (Mark), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

2,105,085.06SEK
Försäljning
Övrigt (Mark)

113.16 m²
Cirka 9,8 Acres till salu. Framsidan är på Chapman Road 353 fot. East Side är 1218 fot. Baksidan är 571,9 fot. West Side är 1389.9 fot. Lot Number # 2...
Cod. 6950

Försäljning Lantgård, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

5,788,983.90SEK
Försäljning
Lantgård

170 m²
Ranch på + - 15 AC, med 3 / 2 hus,
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB